به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام سید مسعود میریان از خادمیاران قرآنی به عنوان بازوان اجرایی طرحهای مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی یاد و اظهار کرد: کانون خادمیان قرآنی همزمان با تأسیس مرکز قرآن آستان قدس رضوی در سال ۹۶ آغاز به کار کرده و پذیرای فعالان و کارشناسان قرآنی است که در عرصه گوناگون فعالیتهای قرآنی آمادگی خود را برای خدمت اعلام میکنند. خادمیاران قرآنی در طول هفته ۶ ساعت از زمان و اوقات خود را وقف خدمت در ساحت رضوی و صرف امور قرآنی میکنند.
مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی گفت: کانون خادمیاران قرآنی از کانونهای ۱۹ گانه خدمت رضوی است که در حال حاضر سه هزار و ۸۷۱ خادمیار قرآنی در آن مشغول به خدمت هستند که از این تعداد، هزار و۳۲۷ خادمیار آقا و دو هزار و ۵۴۶ خادمیار خانم هستند.
وی افزود: برای خادمیاران قرآنی، مصداقهای مختلف خدمتی در قالب آموزش مفاهیم قرآنی، برگزاری جلسات و مسابقات قرآنی در محلات مناطق و شهرستانهای کم بضاعت و محروم، تلاوت مجلسی قرآن کریم در برنامهها و مراسمات، آموزش تواشیح و همخوانی، روایتگری قصههای قرآنی، مربیگری مهدالرّضا (ع)، مربی پشتیبان طرح «من قرآن را دوست دارم» و فعالیتهای ابلاغی ابتکاری عرصه قرآنی انتخاب شده است.
میریان، برگزاری کرسیهای تلاوت رضوی و محافل انس با قرآن را از مهمترین اقدامات خادمیاران قرآنی عنوان کرد و افزود: در هفته گذشته به مناسبت سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد و گرامیداشت شهدای خدمت با همکاری خادمیاران قرآنی و کانونهای خادمیاری قرآن کرسیهای تلاوت رضوی در شهرستان درگز، بقعهی متبرکه امامزاده احمد (ع) شیرمرد، شهر کرد، قوچان، روستاهای دوغایی، هفتخانه، تکمار، امامزاده سید حسن بن موسی کاظم در میرآباد از توابع شهرستان خلیل آباد برگزار شد که قرائت آیات دلنشین قرآن، مرثیه سرایی، پرچم گردانی پرچم متبرک رضوی، قرائت زیارت عاشورا و سخنرانی از جمله برنامههای این مراسمها بوده است.
مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی بیان کرد: خادمیاران قرآنی افزون بر معرفی طرحهایی همچون «شمیم تلاوت رضوی»، «من قرآن را دوست دارم» و دورههای آموزشی مهدالرضا، تاکنون موفق شدهاند با شناسایی، جذب و بکارگیری قاریان و فعالان قرآنی علوم و معارف به عنوان اساتید و مربیان قرآنی، بیش از ۴۳۲ کرسی تلاوت قرآن را در سراسر کشور برگزار کنند.
نظر شما